logo Venezia
gallery/images-button2

Salades

gallery/images-button2

Soepen

gallery/images-button2

Voor

gerechten

gallery/images-button2

Vlees en vis

gallery/images-button2

Desserts

Verwulft 7

2011GJ Haarlem

023-5317753

Tournedos al Pepe € 23,00

Ossenhaas met groene peperkorrels in roomsaus.

Tournedos ai Funghi € 23,00

Ossenhaas met champignons in roomsaus.

Tournedos al Gorgonzola € 23,00

Ossenhaas met gorgonzola in roomsaus.

Tournedos Pesto e Mozzarella € 23,00

Ossenhaas met mozzarella en pesto.

Tournedos Bardolese € 23,00

Ossenhaas met champignons in rode wijnsaus.

Medaglioni Prezzemolati € 23,00

Gesneden ossenhaas van de grill met kruidenboter.

 

 

Sogliola Mugnaia                  Dagprijs

Gebakken tong met citroen in wittewijnsaus.

Scampi alla Griglia € 25,00

Vijf gamba’s van de grill.

Scampi alla Pescatora € 25,00

Vijf gamba’s gebakken in witte wijn met tomatensaus.

cucina italiana

Vlees en vis gerechten

Deze gerechten worden geserveerd met salade en friet of pasta

Ossobuco alla Milanese € 19,50

Kalfsschenkel met groenten uit de oven.

Saltimbocca alla Romana € 19,00

Kalfsoester met Parmaham en kaas.

Valdostana € 19,00

Kalfsoester met kaas in wittewijnsaus.

 

Scaloppa alla Bolognese € 19,00

Kalfsschnitzel met ham en kaas in Bolognesesaus.

Scaloppa ai Funghi € 19,00

Kalfsschnitzel met champignons in roomsaus.

Scaloppa al Limone € 19,00

Kalfsschnitzel in citroensaus.

 

Entrecôte ai Ferri € 20,00

Entrecôte van de grill.

Entrecôte ai Funghi € 20,00

Entrecôte met champignons in roomsaus.

Entrecôte al Pepe € 20,00

Entrecôte met groene peperkorrels in roomsaus.

Entrecôte Bardolese € 20,00

Entrecôte met champignons in rode wijnsaus.

Entrecôte Tagliata € 20,00

Gesneden entrecôte met Parmezaanse kaas en rucola in crème van balsamico.